BLOG - Hilde Kennes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

18.08.2018; een dag om nooit te vergeten.

Niet alleen vanwege de mooie cijfercombinatie maar ook omdat Vera en Adrie op deze dag, na 10 jaar, hun liefde bezegelen met een huwelijk.
Toen Vera mij belde een jaar geleden met de vraag of ik op haar bruiloft de foto's wilde maken moest ik daar wel even over nadenken. Als achternicht en buurmeisje ken ik haar al van kleins af aan en heb alle kleine en grote stappen mogen volgen.
We zijn dus heel vertrouwd met elkaar en dat is waarschijnlijk waarom ze mij deze vraag stelde, want heel veel foto's heb ik nog niet gedeeld op social media.
Ik besefte dat het nogal een verantwoording is om de reportage van een trouwdag te maken, maar toch besloot ik deze kans niet aan me voorbij te laten gaan.
En daar heb ik geen spijt van.....

Bij zo'n prachtige dag hoort natuurlijk een prachtig bruidskapsel en perfect verzorgde make-up. Iedereen was goed voorbereid en heel relaxed.
Het wachten was op Adrie, want Vera had de nacht doorgebracht in haar ouderlijk huis. De 'first look' was een prachtig moment.
De fotoshoot was geweldig leuk. De locaties waren met zorg uitgekozen en het prachtige weer maakte dat we een heerlijk ontspannen fotoshoot hadden.
Ik had het geluk dat Judith Dirven (Youdidith fotografie) hierbij aanwezig was omdat zij vriendin en ceremoniemeester was bij deze bruiloft. Ze was een echte steun voor mij en zorgde dat alles vlotjes verliep. Een vakvrouw.

Vera wilde graag trouwfoto's op de heide. Het was nog best lastig om een stukje heide te vinden wat niet verdroogd en dor was geworden door de warme zomer.
Op naar het graanveld, zo mooi en zo puur. En dan het prachtige bruidspaar, die trouwjurk van Vera (wow!) en het moet gezegd; wat zag ook Adrie er goed uit, heel stylish met die witte stropdas.
Je moet wel een beetje geluk hebben met het weer, en dat hadden Adrie en Vera, maar wat is het tof om te trouwen in je eigen omgeving.
Een prachtige tent op je eigen boerderij. De tuin die zo mooi versierd was en de zwemvijver die later op de avond nog voor de nodige verkoeling zorgde en ook nog voor een mooie weerspiegeling zorgde.
Wat heeft iedereen genoten, de sfeer van deze dag zal ik niet snel vergeten.
Het feest was vanaf de unieke openingsdans tot in de laatste uurtjes spetterend.
Vera en Adrie nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen.
Leuk als u hier uw reacie achter laat
6 Opmerkingen

Adrie en Vera van Bavel
2018-09-21 09:01:25
Lieve Hilde, bedankt voor de prachtige foto's van onze bruiloft. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Veel liefs Adrie en Vera
Judith Dirven
2018-09-21 14:49:09
GEWELDIG mooi gedaan Hilde!! Echt al meteen zo goed, bijzonder. Vera is er ook echt heel blij mee.
Ad en May
2018-09-22 17:34:01
Hilde. Complimenten voor de mooie foto’s die zorgen dat wij de deze bijzondere dag telkens opnieuw kunnen beleven . Bijzonder was het om te zien hoe gedreven jij was om een mooie reportage te maken

Groet Ad en May
Piet en Ans
2018-09-23 14:33:14
Hilde een trouwdag is bijzonder. Een foto album van deze dag is voor het leven. Je hebt het fantastisch gedaan. Voor Adrie en Vera en ons allen, onvergetelijk,
bedankt.
Angelina van Exsel
2018-09-23 16:25:44
Fantastisch Hilde, jouw eerste reportage
Daar kun je terecht trots op zijn
Jos Schetters
2018-09-23 18:14:03
Goed werk afgeleverd Hilde!! Erg mooie reportage!
© 2020 COPYRIGHT HILDE KENNES FOTOGRAFIE
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu