Hilde Kennes

He, ik ben Hilde en fotografeer met een grote passie voor bijzondere en ongedwongen momenten.

Foto's zijn herinneringen, het zijn momentopnamen die je later met een fijn gevoelt wilt kunnen terugkijken. Want later worden deze momenten zo bijzonder en waardevol.

Hoe fijn is het om met een fotoalbum heerlijk weg te dromen naar de dag waarop je deze herinneringen maakte.

Altijd al was ik ge√Įnteresseerd in fotografie en een aantal jaren geleden ben ik begonnen aan mijn opleiding bij Iko Fotografie in Hoogstraten.

Het eerste jaar was volledig analoog. Met een analoge camera opnamen maken en de film zelf opspoelen en zelf ontwikkelen. Soms heb je maar een kans. Het lijkt wel magie en je bent je meer bewust van het hele proces. In die 5 jaren op de Iko kwamen alle vormen van fotografie voorbij en kwam ik er achter dat ik houd van het maken van portretten.

Dit in de breedste zin van het woord, hier hoort voor mij ook bij het vastleggen van speciale momenten tijdens huwelijken. Op deze momenten probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn zodat iedereen toch zichzelf blijft en ik jou op je mooist kan vastleggen.

Ik ben vaak in de natuur te vinden. Ieder seizoen heeft ons zoveel moois te bieden. Van mooi licht wat over de velden of door de bomen valt en mooie kleuren maakt mijn hart een klein sprongetje.

Nog mooier als daar een bruidspaar staat of een kind loopt. Meestal heb ik mijn camera bij me en als ik dat niet heb, ben ik altijd in mijn hoofd aan het kijken hoe ik dit zou vastleggen.

Ik woon met mijn man en onze twee kinderen in Strijbeek, dichtbij de prachtige Strijbeekse Heide. Daar maak ik graag mijn hardlooprondje of maak met de mountainbike een mooie fietstocht in de buurt. verder heb ik vele hobby's maar word het meest gelukkig van fotograferen.

fotografie

hoe gaan we te werk?

Werkwijze

2

3

1

De foto's worden aangeleverd in een online galerij

Contact opnemen

Ontspanning, spontaniteit en vertrouwen

Het liefst ga ik samen met families de natuur in. Maar ook kom ik graag bij je thuis om foto's te maken. Laten we er een gezellige tijd van maken en gewoon beginnen... Meestal is de onzekerheid na 10 minuten verdwenen. Sfeer is belangrijk en ik maak gebruik van de omgeving en van natuurlijk licht. Ik leg ook de kleine dingen vast die jullie uniek maakt.

Zodra de foto's gemaakt zijn ga ik aan de slag met de nabewerking. Dit doe ik zorgvuldig en dat duurt gemiddeld 2 weken en voor een bruiloft 6 weken. Je krijgt de foto's aangeleverd in een online galerij waaruit je zelf een selectie kunt maken.

Daarna kun je de foto's downloaden in een hoge resolutie middels een nieuwe link.

Je hebt rondgekeken op mijn website en mijn werk past bij jou? Neem contact op via het contactformulier, telefoon of whatsapp. We bespreken wat je wensen zijn en waar de fotoshoot zal gaan plaatsvinden. Ik ken de mooiste plekjes in Strijbeek of misschien ken je zelf een plek die betekenis heeft voor jou en je familie. Zo weten we allebei wat we kunnen verwachten.

Portfolio

ervaringen

Lifestyle

Portret

& 2 in 1 portret

Tijdloos & puur

Een famileportret of een portret van je kind; voor je het weet zijn je kinderen groot... Ik maak dat mooie portret graag voor je zodat je je die fase voor altijd kunt herinneren door een tastbaar fotoproduct.

De mooiste momenten gaan in een flits voorbij. Samen gaan we kijken hoe we jou of je kind kunnen vastleggen op een manier die tijdloos en sfeervol is. Vaak zit dat in de kleding en de lichtval.

Leg de liefde vast en maak het tijdloos. Op jouw manier, op de plek die betekenis heeft voor jou en je geliefde.

Loveshoot en Bruiloft

romantisch & ontspannen