vertel jullie verhaal door een foto

Een kleine greep uit mijn werk

mijn AANPAK

Echt, spontaan en ongeposeerd.

1

Vind je het leuk om foto's te laten maken maar heb je geen idee hoe? Go with the flow en vraag mij of ik je wil vertellen wat te doen. Ik laat je geen oncomfortabele pose aannemen maar we laten ons leiden door de omgeving en al snel zul je merken dat het op een natuurlijke manier een hele leuke ervaring zal zijn.

Ik denk met je mee.

2

Of heb je juist al tijden een plaatje in je hoofd en wil je een bepaalde sfeer terugzien in je foto? Samen gaan we kijken hoe we dat het best kunnen vastleggen. Een Pinterest plaatje zal nooit hetzelfde worden maar we kunnen de sfeer terug laten komen door gebruik te maken van een bepaalde lichtval, achtergrond en kleding. Vraag naar de mogelijkheden.

Connectie en vertrouwen.

3

De meeste mensen vinden het ongemakkelijk om voor de camera te poseren. Dat is niet gek, je doet dat vast niet elke dag. Laat het los en je zult zien dat je je al na een paar minuten een stuk comfortabeler voelt. Het is het waard als je de foto's in je online galerij terug ziet en je zult er nog lange tijd met een fijn gevoel naar kijken.

romantisch. puur.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een bruiloft is een dag vol liefde samen met jullie vrienden en familie. Al jullie favoriete mensen zijn er om de dag met jullie te vieren. En dat wil je vastleggen. De liefdevolle blik van je oma, de schaterlach van je beste vriendin, de knuffel die je je moeder geeft... je wil het later nog eens terug kunnen kijken en voelen hoe die momenten voelden op jullie dag. De kleine details waaraan jullie veel aandacht hebben besteed, ik zorg ervoor dat ze vereeuwigd worden.

Gedurende de dag zal ik je niet vragen om te poseren. Het is belangrijk dat je je ontspannen voelt. Afhankelijk van hoe jullie dag er uit ziet, hebben we dat al uitgebreid gedaan tijdens de bruidsshoot.

Verder probeer ik onopvallend aanwezig te zijn en op zoek te gaan naar wat jullie bruiloft uniek maakt en naar de band tussen jullie en jullie gasten.

portfolio